Fysiotherapie

Voor de fysiotherapie gelden marktconforme prijzen. Dit kan afhankelijk zijn van de zorgverzekeraar. Indien u aanvullend verzekerd bent dan wordt de factuur veelal direct ingediend bij uw zorgverzekeraars aangezien wij contracten hebben met de meeste zorgverzekeraars. Een verwijzing is hiervoor niet noodzakelijk. 


Personal training

Voor slechts 82,50€ per uur ontvangt u een personal training van een ervaren trainer (master trainer TRX, master trainer Let's Band en tevens sportfysiotherapeut), gericht op de door u gestelde doelen. Hierbij is er een ruime keuze aan inzetbare middelen, welke worden bepaald door het gestelde doel en uw persoonlijke voorkeur.  Bij regelmatige training adviseren wij het nemen van een 10-ritten kaart. 10-rittenkaart PT

Loyaliteit wordt beloond! Bij Shapeshifters zien we u graag de transformatie doormaken die u voor ogen heeft. Een belangrijke factor hiervoor is het regelmatig trainen. Daarom geven wij voordeel wanneer u meerdere trainingen tegelijk afneemt. Bij aanschaf van een 10-ritten kaart betaalt u slechts 725€. Dit levert u een direct voordeel op van 100€.

 

Small group training

Voor 25€ p.p. kunt u in een groep van 3 tot 5 deelnemers de voordelen ervaren van intensieve begeleiding die grenst aan een personal training terwijl u daarnaast die stimulans ervaart van het samen sporten. 


Consult

Traint u zelfstandig maar bent u op zoek naar iets meer begeleiding in uw schema of wilt u de puntjes op de I zetten qua techniek. In een enkel consult heeft u keuze uit het uitvoeren van een meting waarna u een schema ontvangt gericht op uw doelstelling. Of het uitvoeren van een training waarbij bepaalde trainingstechnieken geperfectioneerd kunnen worden middels techniektraining. De kosten hiervoor bedragen 75€. 


Grouptraining

Er is een breed aanbod aan groepslessen te vinden bij Sahapeshifters. Zo geven we FTC (functional training circuits) en looptrainingen. De prijs voor de circuittrainingen is als volgt: 
Één enkele les kost 15€ maar ook hier kun je kiezen om gebruik te maken van een 10-ritten kaart. Deze kost 100€ en is tot een halfjaar na aanschaf te gebruiken. 
Voor de looptraining is één enkele les eveneens 15€ maar ook hier kun je ervoor kiezen om deel te nemen aan een hele cyclus van 10 trainingen. In deze cyclus weken we toe naar eengemeenschappelijkeinddoel. Deelname aan de gehele cyclus bedraagt 100€. 

Ook is het mogelijk een jaar abonnement af te sluiten. Voor 80€ per maand kun je onbeperkt gebruik maken van de groepstrainingen. Je dient ook bij een abonnement wel je reservering door te gevenzodat we je plek in de les kunnen garanderen. Bij grote vraag, zullen we het lesaanbod uitbreiden.