Shapeshifters is opgericht door Lennart Chocolaad. Na vijftien jaar als fysiotherapeut en trainer op verschillende locaties te hebben gewerkt vond hij het tijd om zijn kennis en ervaring te delen op de voor hem ideale plek. Shapeshifters is deze plek geworden waar mensen bewust worden van het belang van correct bewegen en met de juiste begeleiding het optimale uit hun training te halen.

In het algemeen heeft onze trainer ruime trainingservaring zowel in het zelf uitvoeren van verschillende trainingen als in het begeleiden van mensen op elk niveau. Of de uitdaging nu ligt in het weer activeren van je lichaam en het opbouwen van ritme en regelmaat, of je in uitstekende shape bent maar een specifieke prestatie wil neerzetten. Lennart helpt je graag met het opstellen van een gericht plan. 

Als trainer en als fysiotherapeut accepteert hij de uitdaging graag zodat we samen naar je doelen kunnen toewerken.

 


Fysiotherapie

De fysiotherapie wordt verzorgt door een sportfysiotherapeut. 
Naast de specialisatie tot sportfysiotherapeut wordt er voortdurend gewerkt aan het doorlopen van opleidingen en bijhouden van het kennisniveau om garant te staan voor goede zorg. Zo beheersen wij o.a. kinesiotaping, (arbeidsgerelateerde) schouderklachten, rugklachten en krachttraining in de revalidatie. De specialisaties zijn een meerwaarde voor onze praktijk echter de systematische benadering van fysieke klachten maakt onze zorg geschikt voor alle aandoeningen aan het houdings- en bewegingsapparaat.  

 

 

Trainingen

De kwaliteit van de begeleiding wordt voornamelijk bepaald door een levenslange passie voor sport en beweging. Ook de vele achtergrondkennis vanuit de sportfysiotherapie dragen hier natuurlijk aan bij evenals het doorlopen van het EXOS mentorship.

De workouts worden begeleid door een TRX en Let's Band mastertrainer. Dit houdt in dat de instructeur andere fysiotherapeuten en personal trainers opleidt om hun cliënten zo goed mogelijk te begeleiden. Bij Shapeshifters kunt u dus direct naar de bron gaan om de optimale begeleiding te ervaren.

Ook is onze trainer gecertificeerd animal flow instructeur, een leuke nieuwe manier om te werken aan kracht, mobiliteit en balans.