Our Services

Personal training

Shapeshifters biedt personal trainingen aan die zich kenmerken door de professionele begeleiding. Wij gaan altijd op zoek naar realistische doelstellingen en naar een bewegingsvorm die bij onze cliënt past. Het leveren van maatwerk, bewegen op een verantwoorde en effectieve manier en het plezier in bewegen zijn voor ons speerpunten in het werken met onze klanten om ze in de shape van hun leven te krijgen.


Small group training

Moeite om je te motiveren voor een training? Soms kan het helpen om samen te trainen. Hiervoor kun je bij Shapeshifters een afspraak maken voor een small group training. Van 3 tot 5 deelnemers kun je een uur inplannen waarin je samen kunt werken aan het realiseren van je doelen. Onder het motto gedeelde smart is halve smart, maar wel met volledig resultaat!


Op locatie

Niet in staat om bij ons langs te komen? Shapeshifters voert ook personaltrainingen uit op locatie. Dit kan aan huis plaatsvinden of op een locatie naar wens. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en wij zoeken naar de ideale oplossing. Omdat wij veelal werken met functionele training kan er met minimale middelen op locatie ook maximaal resultaat bereikt worden.